Kauneuskeskus Ester

Kauneuskeskus Esterin tarina sai alkunsa syksyllä 2016 Seinäjoelta. Tarinamme on vuosien saatossa mutkitellen kasvanut ja hakenut muotoaan aina tähän päivään saakka. Tavallisesta kosmetologista on kehittynyt kouluttaja, hoitolasta on tullut koulutushoitola sekä uusien brändien koti. Kauneuskeskus Ester on laajentunut ja avannut toisen toimipisteen pääkaupunkiseudulle. Tarinamme jatkuu, kasvaa ja kehittyy.

Sana Ester tarkoittaa tähteä, ja Sinä arvoisa asiakas olet tähtemme.

Haluamme tarjota Sinulle ikioman tähtihetkesi ja toimia virkistävänä levähdyspaikkana arjen keskellä. Tahdomme palvella Sinut aina mahdollisimman yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tule rentoutumaan ja anna meidän tehdä arjestasi juhlaa!

kauneuskeskus Seinäjoki

Ruut Nygård

Valmistuin vuonna 2005 CIDESCO diplomi kosmetologiksi Turku Beauty instituutista.

cidescoCIDESCO tutkinto on korkein ja arvostetuin kansainvälinen tutkinto http://cidesco.fi/, minkä kosmetologi voi saavuttaa omalla alallaan.
Tämä takaa Sinulle vahvan ammattiosaamiseni kauneudenhoidon saralla.

Haluan tarjota asiakkailleni laadukkaan hoitosuhteen, joka kestää, kehittyy ja lujittuu vuosien saatossa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle avainasemassa. Iho, keho ja mieli kulkevat yhdessä rinnakkain ja heijastuvat toisiinsa. Jos mieli voi hyvin, iho ja keho voivat hyvin sekä päinvastoin. Näiden kaikkien ollessa tasapainossa on ihminen kauneimmillaan.

Tervetuloa hoidettavaksi ja hemmoteltavaksi!

ruut nygård

Aukioloajat Seinäjoki

Maanantai 10.00 - 17.30
Tiistai 10.00 - 17.30
Keskiviikko 10.00 - 17.30
Torstai 10.00 - 17.30
Perjantai 10.00 - 17.30
Lauantai ja illat Sopimuksen mukaan.
Sunnuntai Suljettu

HUOM!
Myös ilta-aikoja! Vapaat illat sekä lauantait löydät varauspainikkeesta tai soittamalla!

kartta

Avaa kartta suurempana

Aukioloajat Helsinki

Sopimuksen mukaan

kauneushoitola-helsinki-ester

Avaa kartta suurempana