Ester Tervetuloa yllättymään
Ajanvaraus

MARY COHR - CATIOVITAL CELLULAIRE ENERGY -KASVOHOIDOT

CATIOVITAL YOUTH

Catiovital cellular energy

"Häivyttää välittömästi iän merkkejä ja antaa soluille energiaa! Patentoitu hoitomenetelmä!"

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa iho syväpuhdistetaan lämpönaamion ja eteeristen öljyjen yhteisvaikutuksella. Iho on vastaanottavainen ja puhdas seuraavaa vaihetta varten. Ainutlaatuisen dynaamisen ionisaation avulla imeytetään ihotyypin mukaiset aktiiviseerumit syvälle ihoon. Solut saavat kaipaamiaan ravintoaineita ja energiaa. Kolmannessa vaiheessa tehdään rentouttava hieronta joko eteerisellä öljyllä tai hierontavoiteella (30 min). Hoito viimeistellään naamiolla. Lopuksi valitaan ihotyypin mukaiset loppuvoiteet ja seerumit.

CATIOVITAL LIFTING

"Veitsetön kasvojenkohotus! Patentoitu hoitomenetelmä!"

Kasvojen nuoruuden ylläpitäminen edellyttää lihasten stimulointia, joka elvyttää niiden toimintaa ja kohottaa kasvojen piirteitä. Catiovital lifting - hoito on kehitelty vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Hoidon ensimmäisessä vaiheessa kasvojen lymfanestekierto aktivoidaan. Tämän jälkeen suoritetaan kasvolihasten stimulointi ns. ”kasvojumppa”. Tehot valitaan asiakkaan tuntemuksien mukaan. Lopuksi tehdään ”lifting” hieronta joka elvyttää ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen kasvojen piirteet ovat kohonneet ja selvästi nuorekkaammat!

MARY COHR DELUXE *****

"All inclusive – kasvohoito"

Tämä ylellinen kasvohoito on loistava valinta sinulle, joka kaipaat jotain perinteisestä poikkeavaa! Kasvohoitoon on yhdistetty tehokkaat Catiovital youth sekä Catiovital Lift-kasvohoidot. Tässä hoidossa saat kaiken ja vielä enemmän! Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla joka kattaa kokonaisvaltaisesti kasvojen, pään sekä hartioiden käsittelyn. Hoidon jälkeen iho on näkyvästi kauniimpi ja olotila täydellisen rentoutunut!

MARY COHR - MANUAALISET ERIKOISKASVOHOIDOT

Beaute Aromatique

BEAUTÉ AROMATIQUE

"Elinvoimaa ja kauneutta iholle"

Yksilöllinen kasvojen hemmotteluhoito eteerisillä öljyillä. Öljyt valitaan ihotyypin mukaisesti. Niiden hyvää tekevä vaikutus leviää syvälle ihoon rentouttavan hieronnan aikana. Lopuksi valmistetaan erikoisnaamio joka sisältää tehokkaita kasviuutteita. Lopputuloksena säihkyvä iho täynnä elinvoimaa!

DERMO PEELING

"Häivyttää ikääntymisen merkkejä, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihon sävyä"

Dermo Peeling -kuorintahoidot, jotka uudistavat, hoitavat ja kaunistavat ihoa ennennäkemättömällä tavalla! Hoitoja on kahta erilaista. Erityisesti herkälle iholle tarkoitettu DERMABRASION-kuorintahoito sekä kaikille ihotyypeille soveltuva DERMA PH -happohoito. Ensimmäisessä vaiheessa iho kuoritaan tehokaasti joko mekaanisesti tai kemiallisesti, riippuen ihotyypistä. Tämän jälkeen iholle hierotaan tehokas uudistava seerumi. Lopuksi hoito viimmeistellään erikoisnaamiolla joka virkistää ja kirkastaa kasvot! Hoidon jälkeen ihosi on silkin pehmeä, kuulas ja selvästi nuorekkaampi!

Beaute lifting

BEAUTÉ LIFTING

"Juonteita tasoittava ja ennaltaehkäisevä hoito"

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa rypyt ja juonteet käsitellään yksitellen hyaluronihappoa sisältävällä tehoseerumilla. Toisessa vaiheessa kasvoille hierotaan pro-kollageenia sisältävä tehovoide, joka antaa iholle elinvoimaa ja elastisuutta. Lopuksi valmistetaan hivenaineita sisältävä erikoisnaamio, joka napakoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lopputuloksena kiinteytyneet ja nuorentuneet kasvot!

 

AGE REPAIR

"Erikoishoito ikääntymisen merkkejä vastaan"

Age repair Hoidon ensimmäisessä vaiheessa iho kuoritaan dermabrasion-kuorinnalla. Toisessa vaiheessa iholle hierotaan ainutlaatuinen (56- aktiivista ainesosaa sisältävä) anti-age tehotiiviste joka uudistaa ja kiinteyttää tehokkaasti. Lopuksi kasvoille asetellaan pro-kollageenia sisältävä kuitukangas naamio. Lopputuloksena iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja iän merkit ovat selvästi pehmentyneet!

EYE REPAIR

"Silmänympärysten kokonaisvaltainen erikoishoito"

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa aktiiviaineet imeytetään dynaamisen ionisaation avulla syvälle silmänympärysihoon. Toisessa vaiheessa silmänympärysiho hierotaan nesteitä poistavalla hierontatekniikalla. Lopuksi hoito viimeistellään erikoisnaamiolla joka tasoittaa ryppyjä, nuorentaa ja virkistää silmänympärysten ihoa. Lopputuloksena silmänympärykset näyttävät nuoremmilta, tummat silmänaluset ja silmäpussit ovat selvästi hälvenneet.

MUUT KASVOHOIDOT

Medi+Derma

Mediderma Kemialliset kuorinnat eli happohoidot, ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon.

Lue lisää oheisista pdf-tiedostosta!

 
 
 
 
 

CARETECH ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraääni

Caretech Skin Scrub- ultraäänikuorintalaite irrottaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet ihon pinnalta. Ihosta tulee pehmeä ja heleä! Hoito on hellävarainen ja se sopii kaikille ihotyypeille.

CARETECH ULTRA SONIC

Hellävarainen syväultraääni yltää syvälle kudokseen hoitaen mm. aknea ja aknen jättämiä arpia. Hajottaa ihon pigmenttiläiskiä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Häivyttää tummia silmänalusia sekä laskee turvotusta.

CARETECH DIAMOND -TIMANTTIHIONTA

Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa ihon väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää. Caretech Diamond -hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Hoitomuoto on allergiaystävällinen. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta.

 

KOSMETOLOGIN VALISEMA KASVOHOITO

Kosmetologin valitsema kasvohoit

Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun tulet ensimmäistä kertaa asiakkaaksemme tai et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi.

 
 

Hoidoissamme paras hoitotulos saavutetaan 3x intensiivisenä sarjahoitona 1x/vko.

FacebookInstagram

KAUNEUSKESKUS ESTER

Vapaudentie 28-30

60100 Seinäjoki

045 6317444

ester@ester.fi